Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
Początkujacy
Wiedzma,ja chrabaszczy nie lapalam,ale np zaby jak najbardziej...i nie bylo to dla nich przyjemne
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
kolek napisał:
a jesli napisze ze jako dziecko bawilem sie swoim siusiakiem ?
czy zostane za to przeklety ????

bez szczegółów tylko proszę
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
wiedźma napisał:
Izek a potrafiłabyś złapać chrabąszcza i przywiązać go do nitki?Ja tak wyprowadzałam je na spacer
jak sie wabil?
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
żeby się do nich nie przywiązać, nie dawałam im imion
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
rozumiem ...nie chcialas sie do niego przywiazac , wiec przywiazalas go do ...nitki...myslisz, ze bylo im razem dobrze?
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
Ja na wakacje jezdzilam na wies... z kuzynami biegalismy na bosaka, pamietam fajna zabawe wsadzalo sie zabie ruke w d...e i dmuchalo az policzki nie bolaly a jej oczy nie wyszly ....

a momentu kiedy prszyszlo nam do glowy wsadzic waz z woda do gniazda os pod plotem, nie zapomne do konca zycia !!!!!!!!
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
a kto robił jeżyki ?
Zgłoś wpis
682 Posty
anna ...
(wiedzma)
Latający Holender
pannaanna666 napisał:
Ja na wakacje jezdzilam na wies... z kuzynami biegalismy na bosaka, pamietam fajna zabawe wsadzalo sie zabie ruke w d...e i dmuchalo az policzki nie bolaly a jej oczy nie wyszly ....

a momentu kiedy prszyszlo nam do glowy wsadzic waz z woda do gniazda os pod plotem, nie zapomne do konca zycia !!!!!!!!

a gdyby taka żaba miała rozwolnienie?Ciekawe...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
pannaanna666 napisał:

Widze Aniu,ze mialysmy bardzo podobne pomysly...
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Wiedzma,nikomu wtedy taka mysl o rozwodnieniu u zab nie przyszala do glowy....a moze powinna byla,zaby by sie ucieszyly.....
Zgłoś wpis

Bliżej nas